Tři lidé ve vážném stavu po havárii letadla L -410 v Irkutské oblasti - úřady

13.09.2021 06:48

Havárie  osobního letadla LET L-410 se stala v neděli večer čtyři kilometry místa  osady Kazachinskoye, která se nachází asi 500 kilometrů Irkutska. Letadlo leží v řece Kirenga. Na palubě bylo 14 cestujících a dva členové posádky. Při nehodě zemřeli čtyři lidé. Ruský vyšetřovací výbor zahájil trestní řízení kvůli obvinění z porušení pravidel bezpečnosti letectví.

Všech 12 obětí bylo převezeno do nemocnice ve vesnici Magistralny v okrese Kazachinsko-Lensky.

Tři lidé jsou po havárii letadla L-410 v irkutské oblasti ve vážném stavu, řekla v pondělí agentuře TASS tisková služba regionální vlády. Dříve to bylo hlášeno  jedno těžké zranění. Všech 12 obětí bylo převezeno do nemocnice ve vesnici Magistralny v okrese Kazachinsko-Lensky. Většina z nich má zlomeniny.

"V nemocnici je 11 lidí, tři jsou v kritickém stavu na oddělení intenzivní péče, tři jsou ve stavu mírné závažnosti, ostatní jsou ve stavu střední závažnosti. Jeden pacient odešel domů," uvedla tisková služba.

Podle tiskové služby budou tři pacienti ve vážném stavu brzy odesláni do irkutské městské nemocnice sanitárním letectem.

Palubní lékařská rada s regionálním ministrem zdravotnictví Jakovem Sandakovem a týmem lékařů přistála v nedaleké vesnici Kazachinskoye.

Zdroj:TASS

 

 

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode