Strach Milionového Chlívku

02.11.2022 17:24

 

 

 

Za prvé se musím přiznat k pocitu, že „Republika na 1. místě“ měla Václavské náměstí zaplněnější. Na jejich demonstraci byly vlajky ČR, Moravy a Slezska, nicméně načí presstituti unisono s „chvilkaři“ je shodně označili za proruské síly. Na své akci Chvilkaři vytáhli obří americkou vlajku a spoustu ukrajinských, ptám se proč, z kterého rekta slunce vytáhlo je tedy tu jejich partičku?? Podotýkám, že bych pochopil i modré vlajky EU jako místně související, i eurohujerský postoj má své oprávnění jako legitimní názor, i když zřejmě brzy očekává mnohé jeho nositele obrazně řečeno „probuzení se s rukou v nočníku a prý to bude ješště teplé“. Takže opakuji otázku, proč tyto prapory, mimochodem Ukrajina nikdy nebude mít na to by splnila přijímací podmínky pro vstup do EU, když už jsme nevzali to Turecko, které je paradoxně podstatně evropějští dle zběžného pohledu laika.

Olena Zelenská vyprávěla přesvědčivě, líp než se to daří jejímu poněkud v roli přehrávajícímu manželovi, jímavý příběh o kyjevském divadle, v němž zhasla elektřina. Nepochybuji. Ale znám ještě jímavější o „aleji andělů“ o lidech zahnaných na 8 let do sklepů, o mrtvých dětech a civilistech z tzv. „Protiteroristické operace“, mimochodem první protiteroristická operace vedená těžkými zbraněmi na vlastním území. A kolik že bylo tomu nejmladšímu nejmenšímu teroristovi zabitému na Donbasse??

Projevy působily hodně divně a dost dost opsaně z jednoho bídně ubohého originálu, natolik řečníci opakovali slovo lůza, že je lze za ni úspěšně považovat. To slovo je v češtině málo užívané, jak Voskovec s Werichem tak jako B.Smetana je zmiňovali v kontextu, že lid, národ, chudina, neprivilegované obyvatelstvo nejsou žádnou lůzou. Chvilkaři ji zřejmě budou???

Podle právního řádu ČR, jak jsem ho zběžně poznal se tito dopustili

- předsudečné nenávisti

-urážky skupiny osob pro jejich víru, rasu náboženské a polit. přesvědčení.

 

Mr.Dis

 

 

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode