Sestroj NECKY - pojeď PECKY. Originální plavidla uvidíme opět tuto sobotu na Hanácké neckyádě!

06.08.2021 06:56

za dveřmi je jedinečná akce, při které uvidíte nejroztodivnější plavidla brázdit Mlýnský potok v Horce nad Moravou na Olomoucku. Budeme se těšit v sobotu 7. srpna na Hanácké neckyádě! 

Akce plná legrace, je tu zas! Hanácká neckyáda měla premiéru loni v kempu Pádlo v Horce nad Moravou a založila tak novou tradici, která se dočká druhého pokračování.
 

V minulém ročníku se se svými plavidly zúčastnilo více než 10 týmů a řeku brázdily nejroztodivnější výtvory, ale i klasické necky. Zábava byla zaručena také díky sprintu v kategorii nafukovacích lehátek a traktorových duší.

Letos Radio Haná a Pádlo Morava vyzývají širokou veřejnost pod heslem “Sestroj NECKY - pojeď PECKY.” Počet zatím přihlášených posádek slibuje opět řadu nápaditých plavidel.

Posádky těchto originálních konstrukcí možných i nemožných tvarů se utkají už v sobotu 7.srpna 2021 od 15 hodin v rychlosti plavby po Mlýnském potoku i originalitě provedení.

“Hlavní závod Hanácké neckyády s originálními plavidly začíná v 16h. Ale stojí za to si udělat na tuto akci celodenní výlet. Od 10h až do půlnoci je tu doprovodný program pro celou rodinu,” zve za pořadatelskou eventovou agenturu Forsberg výkonný ředitel Marek Berger.
 
Dopoledne od 10. hodiny začnou pohádkové plavby pro děti a rodiče, následovat budou závody na lehátkách na traktorových duších. Bude zde i skákací hrad, lanový skluz na zipline, malování na obličej, spousta občerstvení.
 Děti se mohou také vydovádět na dětské diskotéce s DJ Radia Haná Štěpánem Horákem, který bude moderovat i samotné závody. Večer nám přinese nálož zábavových hitovek kapela Acoustic Lumen.

A pozor! Stále je tu možnost zúčastnit se některého ze závodů třeba i se svým plavidlem.

Zábava i nevšední zážitek je zaručen.
zdroj:Radio HANÁ

Kontakt

www.mikan.cz příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava
00420 605 44 95 85 mikan@atlas.cz