Okamurovci a Zemanovci v krajských volbách v Olomouckém kraji společně! Lídrem bude Radim Fiala

04.03.2016 12:44

Regionální klub hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura v Olomouckém kraji a krajská organizace Strany Práv Občanů Olomouckého kraje se dohodli na společné volební koalici ve volbách do krajského zastupitelstva Olomouckého kraje v roce 2016.

Jednání bylo vedeno se souhlasem a podporou nejvyšších orgánů obou stran. Regionální klub SPD a krajská organizace SPO se rozhodli k tomuto kroku na základě podobných programových postojů v otázkách prosazování přímé demokracie, zastavení ilegální imigrace a zachování suverenity České republiky. V těchto politických otázkách jsou oběma stranám blízká stanoviska prezidenta republiky Ing. Miloše Zemana, čestného předsedy SPO.

Regionální klub SPD a krajská organizace SPO se dohodli na vyrovnaném zastoupení kandidátů obou stran na kandidátní listině. Společnou koaliční kandidátku povede Ing. Radim Fiala poslanec PSP ČR a místopředseda SPD.

Převzato z: www.parlamentnilisty.cz/zpravy/tiskovezpravy/Okamurovci-a-Zemanovci-v-krajskych-volbach-v-Olomouckem-kraji-spolecne-Lidrem-bude-Radim-Fiala-424229

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode