MNOZÍ SE PTAJÍ, JAK DOSTAT "MORAVSKOU OTÁZKU" ZNOVU DO POVĚDOMÍ LIDÍ JAKO PROBLÉM, KTERÝ SE MUSÍ ŘEŠIT !

01.09.2016 19:01

Jsou ještě nevyužívané cestičky, po kterých skoro nikdo nechodí !


Jsou to všechny možné pořady, do kterých můžete telefonovat! Ale je zapotřebí velké diplomacie a slušnosti, abychom Moravě ještě nevyrobili odpůrce místo příznivců. Toto je myslím nejlevnější a nejschůdnější cesta, jak tu problematiku dostat do povědomí mnoha lidí naráz! Kdo má z nějakého důvodu dost času (starší osamělý člověk). Člověk, který dlouhodobě marodí ap. Ale i ten, kdo má času málo, ale přesto chce pro Moravu část svého času obětovat.


Chce to pohlídat si takové pořady a připravit se na to. Být ale také stručný. Odradit může člověk i tím, že se tzv. "rád poslouchá". Tady lze využít i novodobých svobodných (nezávislých) médií, které si přímo zakládají na tom, že jim tam lidé mohou volat a zúčastnit se těchto pořadů na živo. Je to dobrá cesta a zatím moravskými patrioty moc málo využívaná. Ale diplomacie, stručnost, dobré vyjadřování. Nejsme většinou géniové, ale nejsou jimi ani obhájci centralismu - když se připravíme dopředu, zvládneme to mnozí !


Jeden z možných dotazů: Naučit se nazpaměť prohlášení parlamentu ČSFR, případně ČNR z 90. let o zločinném zrušení zemského zřízení a o nutnosti jeho obnovy - a na závěr se zeptat, kdy si ti, co pořad moderují myslí, že k tomu konečně dojde. Případně kdo si myslí, že tomu brání a proč. A podobně. 

JVB

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode