.. ke konspiračním webům

27.06.2018 19:41

Člověku by se chtělo zamáčknout slzu, je definitivně jasné, že mu nějaký ten zlatý rubl na konto nepříjde. A to jsme si pochvalovali, jak jsme s www.rukojmí , Parlamentními listy aj. v dobré společnosti. Prostě kachna a nebetyčný blábol a ejakulace smyšlenek z pera pana eurohodnotéra, z jehož not se tak vášnivě pokoušel hrát pan profesor „Rádbych naHrad“. Tož přečtěte si citaci či celý článek.


 

Mor.Dis.


 

Žádný seznam „dezinformačních webů“ MV ČR neexistuje, s nástupem nové Babišovy vlády byla tato Chovancem udržovaná sorosovská fáma vyvrácena. „Ministerstvo vnitra neposuzuje konkrétní weby, ale konkrétní informace. Žádné seznamy tedy rezort vnitra nevytváří,“ řekla redakci PL 5. ledna 2018 Hana Malá z tiskového odboru MV ČR. Proč slečně či paní Malé z tiskového odboru Ministerstva vnitra nebo komukoli jinému odtud nezavolá pan Rosí nebo někdo z jeho redakce a neověří si to? Co může být jednoduššího?

Žádný takový seznam ani existovat nemůže, protože ústřední orgán státní správy si nemůže dovolit postupovat protiprávně, i kdyby ho nutil samotný George Soros, a ne jen jeho tuzemské nátlakovky. Vydavatelé označených webů by mohli vnitro žalovat a s pravděpodobností hraničící s jistotou by to stát prohrál. Pokud tedy platí ještě Ústava ČR.


 

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Kam-se-hrabe-starej-Goebbels-Dosud-nejtvrdsi-odveta-proti-CT-podporena-drtivym-argumentem-na-zaver-541548

 

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode