Divy kraje, kulinářské show i vyprávění cestovatelů. Tourism Expo otvírá rok na Floře

22.01.2016 12:17

Hlavní pavilon A Výstaviště Flora Olomouc žije už od začátku roku plesovou sezonou, tu výstavnickou otevře letos již na konci ledna výstava a veletrh služeb cestovního ruchu a využití volného času Tourism Expo. Jednadvacáté pokračování této tradiční a oblíbené akce se bude konat od pátku 22. do neděle 24. ledna. Otevřeno bude denně od 9 do 18 a poslední den výstavy do 17 hodin.

„Výstava Tourism Expo si stejně jako v předchozích letech klade za cíl být tou nejlepší příležitostí k prezentaci aktuální nabídky cestovních kanceláří, ubytovacích zařízení, kempů, lázní, sanatorií, dopravců, programových agentur, kulturních zařízení, wellness hotelů či subjektů zaměřených na nabídku sportovního a volnočasového vyžití. Kromě novinek pro dovolené v nadcházející sezoně nebude v nabídce veletrhu chybět ani pestrý doprovodný program zaměřený tentokrát především na gastroturistiku a vytvořený ve spolupráci se Sdružením cestovního ruchu Jeseníky - Ochutnejte Jeseníky. Jeho součástí budou například kulinářské show, ochutnávky, soutěže či nabídka degustačního menu. Představí se zde mimo jiné regionální a bio produkty, restaurace i minipivovary,“ láká návštěvníky garantka akce Lucie Rozbořilová.

Zájemci se podle ní mohou těšit také na cestovatelské přednášky, prezentace programů pro zdraví či lázeňských služeb. „Novinkou bude tentokrát zahájení výstavy, které obstará slavnostní vyhlášení třetího ročníku ankety 7 divů Olomouckého kraje. První dvě hlasování se uskutečnila v letech 2011 a 2012 a našla si řadu příznivců, proto na ně na podzim loňského roku navázalo třetí pokračování této ankety. O vítězství se v něm rozhodovalo například mezi tři tisíce let starým hradiskem na Šumpersku, největší tesařskou sekyrou na světě a Arionovou kašnou v Olomouci,“ zmínila Rozbořilová.

To ale zdaleka není v rámci letošního veletrhu Tourism Expo vše. Chybět nebudou ani tradiční Turistické hrátky, závod v parkovém orientačním běhu Olomoucký kufřík, ukázky adrenalinových aktivit či závěrečné losování vstupenek o hodnotné ceny včetně zahraničních zájezdů.

Plné vstupné na výstavu Tourism Expo činí 70 korun. Zlevněné stojí 50, rodinné pro dva dospělé a dvě a více dětí 200 a pro dva dospělé s jedním dítětem 150 korun.

 

 

ZÁKLADNÍ INFORMACE

TOURISM EXPO 2016 - výstava a veletrh služeb cestovního ruchu a využití volného času

Doba konání: 22. 1. – 24. 1. 2016, 9.00 – 18.00 hodin, poslední den do 17.00 hodin

Místo konání: Výstaviště Flora Olomouc, a. s. - Smetanovy sady, pavilon A

 

Kontakty: Výstaviště Flora Olomouc, a.s., Wolkerova 17, 771 11 Olomouc, Česká republika, tel.: +420 585 726 111, fax: +420 585 726 272, e-mail: info@flora-ol.cz, www.flora-ol.cz

 

Zdroj: www.flora-ol.cz

 

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode