Božská blondýna z ministerstva

14.11.2022 18:47

 

 

Do nedávna jsem se domníval, že podstatné jméno dezolát v českém jazyce neexistuje, pouze přídavné jméno dezolátní, ukazující třeba na tristní stav naší armády, bojeschopných můžů pořídku, zbraně naša ministryňa válčení poslala na Ukrajinu, takže leckdo marně dumá, zda-li se zneboje- schopněním naší armády nedopustila trestného činu??

Ale vlastně su rád za našu vládu, považte kde to majú?? Přišel jsem na to při nedávném interwie naší blonďaté nájemnice ministerstva dříve obrany. Nazvala totiž lidi, co se zůčastnili demonstrací Česká republika na 1. místě prostě a jednoduše dezoláty. To znamená, pokud se na nich vystřídalo, řekněme 100 tisíc lidí, tak cca 10 kráte tolik s nimi sympatizuje, a hnedle tu máme 10% obyvatelstva dezolátů, a pak že Miloš Zeman rozděloval republiku.

Naštěstí na ministerstvu ba ministerstvech sedí zolát či zolátka nebo zolátnice, drobet tápu, Asi se vrátím k jazyku, který mezi léty 1939 a 1945 byl použit na každé protektorátní tabuli. A potom děkuji, že naši vládu tvoří výhradně uebermensch, protože untermensch tedy podlidé, občané, voliči by to v dnešní době prostě nezvládl. A zvedám pomyslný pohár na zdraví naší uebermensch-blondýny z ministerstva, ještě že ju máme, tak nějak se nám pod vládou uebermensch lépe dýchá, nemyslíte sousedé???

 

 

Mor.Dis.

 

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode