Vyvěsíme ! 2018

06.05.2018 11:44

  Vážení přátelé Moravy,

vyhlašujeme opět fotografickou soutěž „Vyvěsíme!“ pro všechny, kterým Morava není lhostejná. Motivům se meze nekladou, můžete foto­graficky experimentovat nejen s moravskou symbolikou a vlajkou, ale i s morav­skými barvami jako takovými. Přitom se může jednat o květiny, draperie, oděvy, ozdobu domu, auta, bicyklu, okna, balkonu, pracovního stolu, cestování či dovole­nou, označení webových stránek nebo vlastní výtvarnou tvorbu. Nejlepší záběry bu­dou oceněny věcnými dary s moravskou tématikou.

Pravidla:

Soutěže se může zúčastnit každý. Počet snímků není omezen. Zakázány jsou jen fotografie propagující násilí, po­tlačování práv a svobod občanů a tak podobně. Fotografie s heslem Vyvěsíme! 2018 posílejte e-mailem na adresu MNO info@zamoravu.eu nebo vložte na zeď Facebooku sem nebo sem. Vaše fotografie budeme nahrávat do stejnojmenné fotogalerie na facebookové stránce zde, kde bude probíhat hlasování formou „To se mi líbí“. Vyhrává fotografie s nej­větším počtem lajků.

Hlasování začíná okamžitě po zveřejnění fotografie ve fotoalbu a potrvá až do 31. srpna 2018. Dne 1. září 2018 budou vyhlášeni vítězové.

MNO

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode