VÍM, CO VŠE ZNIČILY A ROZKRADLY VELKÉ STRANY - PROTO VOLÍM MORAVANY

30.08.2016 07:50


Přečetla jsem si v jednom příspěvku, proč chce někdo volit komunisty. Není to můj šálek čaje (či spíše kávy), ale to, že mnozí z politiků svádějí i dnes vše na bývalý režim, mně připadá alibistické, trapné, a po listopadu i levné.


Koho budu volit můžu vyjádřit sloganem "Vím, co vše zničily a rozkradly velké strany - proto volím Moravany". Samozřejmě nejen proto, ale především proto, že jsou tam slušní a rozumní lidé. Žádní vychytrálkové, kterým jde o nějaký pašalík a chtějí se mít především dobře sami a na občanech jim nezáleží. Ti se vždy hrnou do stran, které jsou u moci.


Moravané bojují vytrvale a přes všechny překážky, které jsou jim stavěny úmyslně do cesty, velmi statečně o prosperitu Moravy a jejích obyvatel. Pro dosažení tohoto cíle je bezpodmínečně nutné získat zpět samosprávu země zrušenou komunisty k 1.1.49, protože od jejího okleštění a následně i zrušení to jde prokazatelně s Moravou hospodářsky z kopce.


Přesto, že už po listopadu Federální shromáždění i Česká národní rada tento akt zrušení země Moravskoslezské ostře odsoudilo a vyjádřilo potřebu nápravy, Morava a malá část Slezska, nacházejícího se na území ČR, na nápravu čekají marně. A to přesto, že občané, obyvatelé bývalé Moravskoslezské země si už po listopadu 89 velmi hlasitě o obnovení zemského zřízení řekli! 

VBJ.

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode