Vědecký objev: ORÁLNÍ SEX je stejně zdravý jako med!

19.02.2015 20:19

Vědci z univerzity v San Diegu přišli na velký objev. Poševní med je zdravý jako ten včelí. Ten má velmi podobné složení jako naše krevní plazma. Navíc je vaginální med lehce stravitelný a léčí mnoho nemocí.

Výpotky a tekutiny produkují žlázy, které se nachází v oblasti stydkých pysků. Všechny jejich složky jsou spojeny složkou, o které se do teď vědělo, že ji tvoří 70 procent vody a 30 procent hlenu. Profesor Silvio Dualibi analýzami zjistil, že má složení přírodního medu. Rozdíl mezi včelím a poševním medem je jen v chuti.

Nejvíce je to zřetelné u žen, které mají častý sex. Čím více má žena orgasmů, tím větší je v poševním sekretu množství medových složek. V poševním medu se nevyskytuje glukóza, jinak je jeho složení naprosto identické. Tedy má léčivé vlastnosti, jako včelí med.
 rodukce poševního medu se nezastaví ani ve vyšším věku a není ovlivněna ani plodností ženy, je závislá pouze na hormonálním stavu ženy. Při orálním sexu zvyšuje tedy poševní med imunitu a snižuje pravděpodobnost onemocnění v chřipkovém období. Orální sex se tedy dá ordinovat místo čaje s klasickým medem. Muži, kteří často praktikují orální sex, jsou tedy potom zdravější.

Zdroj: TN.cz

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode