Syrský prezident Bašár Asad před vánočními svátky navštívil křesťanský kostel Boží matky v Damašku a pozdravil věřící

21.12.2015 09:29

Příjemné překvapení zažili věřící v křesťanském kostele Boží matky v Damašku. Syrský prezident Bašár Asad před Vánočními svátky navštívil tento kostel, pozdravil věřící, popovídal se s nimi a popřál jim všechno nejlepší k nejkrásnějším svátkům v roce.

Tento starodávný křesťanský kostel Bašár Asad navštívil i spolu se svou manželkou Asmou al-Asadova. Jeden z věřících pak pro syrské média vyprávěl: "Pan prezident i spolu se svou okouzlující manželkou nečekaně navštívili náš kostel během sváteční mše. Zúčastnil se na mši a pak se popovídal s věřícími. Dokonce byl tak laskav a udělali jsme s nim a jeho manželkou několik kolektivních fotografií s věřícími. 

"Pan prezident si spolu s manželkou s velkým zájmem vyslechl písničky, které zazpíval náš církevní sbor, a pak se popovídal se všemi členy našeho sboru. Je to skutečný zázrak, že pan prezident přišel do našeho kostela, vždyť pouze předevčírem celé okolí islamisté rozstříleli z minometů. Několik set metrů odsud se uskutečnily tvrdé boje mezi příslušníky syrské armády a bojovníky Islámského státu, "dodal další věřící.
 
Eugen Rusnák
 
 
 
Video si můžete prohlédnout zde:
 
Zdroj:Hlavnespravy.sk
 

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode