ŘÍKÁ MERKELOVÁ PRAVDU - ANO ! LŽE MERKELOVÁ AŽ SE OD PUSY PRÁŠÍ - ANO !

23.06.2018 08:40

  A to všechno stihne v jednom prohlášení. Kdo by byl tak "šikovný" jako kancléřka Merkelová?

V Sýrii skutečně nejsou podmínky pro návrat utečenců. Už tam sice neprobíhají velké boje ROK A PŮL, někteří střídmější říkají ROK. Syřané by se vracet chtěli. Ale nejde to nikoli kvůli válce. ALE KVŮLI TVRDÉMU EMBARGU!

To je na všechna léčiva, včetně například i na insulin. Na všechna! Smí se dodávat jen obvazový materiál, fášky, náplasti.

Je také na všechny lékařské přístroje. Takže ze dvou polámaných se smontuje jeden - pokud k sobě pasují a není rozbitá ta stejná komponenta.

Náhradní díly jakýchkoli technických zařízení jsou také pod embargem.

Pod embargem jsou i jakékoli jiné stroje a technika. Traktory, bagry, buldozery. A rozbombardovaná země je nutně potřebuje!

Evropa poslala mnohokrát do Sýrie humanitární pomoc za velké peníze. Kam v Sýrii? Do míst, kde operovali "prozápadní" teroristé! Obyvatelstvu nic. Dodržuje přísné embargo!

Peníze Sýrie má, ale nemůže si za ně koupit nic, co potřebuje. Na černém trhu se něco sežene za desetinásobek až stonásobek ceny. Lékaři léčí prastarými metodami. Leckde nepomohou. I mnohé děti čeká jen smrt a pohřeb. Na obyčejný rentgen čeká pacient 14 dní!

Proč nedodají Rusové? Zapomněli jste? Sovětský svaz už přece neexistuje. V Ruské federaci je kapitalismus jako na Západě! Svět je globalizovaný. A firmy v Rusku by při dodávkách do Sýrie riskovaly, že se jim přestane dodávat a ony se položí. Riskovat embargo na léčiva pro vlastní lidi, to si Ruská federace nedovolí.

TOTO VŠE MERKELOVÁ VÍ, PODÍLÍ SE NA TOM A LŽE !

Jak to vím já? EU vyslala skupinku zástupců do Sýrie a Libanonu. Ti mluvili s těmi "nahoře" i s těmi úplně dole. Ze Slovenska tam byl Marián Kotleba. Prý všichni Syřané, se kterými i náhodně mluvil říkali totéž.

Nejspíš samí konspirátoři ....

V.B.J.

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode