Prezident Miloš Zeman zahájí návštěvu Moravskoslezského kraje

22.09.2015 08:41

Prezident Miloš Zeman dnes zahájí třídenní návštěvu Moravskoslezského kraje. V roli hlavy státu přijede do regionu potřetí. Stejně jako v minulosti má v plánu návštěvy podniků, setkání s občany i vedením měst.

Návštěvu začne na krajském úřadu, kde se setká s hejtmanem Miroslavem Novákem (ČSSD) i představiteli kraje. V plánu má i setkání se zástupci příspěvkových organizací a odborových svazů či s vedením a zástupci armádních záloh Armády České republiky. Odpoledne bude trávit ve Frýdku-Místku, kde mimo jiné navštíví nemocnici a zavítá do společnosti Marlenka international.

Druhý den návštěvy prezident zahájí v Českém Těšíně na Karvinsku, kde bude například diskutovat se studenty. Navštíví také hutní firmu Třinecké železárny v Třinci na Frýdecko-Místecku, kde se rovněž potká s vedením města a občany, podobně jako v Jablunkově na Frýdecko-Místecku.

Závěrečný den návštěvy prezident zamíří do Vyšních Lhot, kde je uprchlický tábor. Setká se tam s vedením obce i občany. Poté si prohlédne společnost VOP CZ v Šenově u Nového Jičína, která se mimo jiné zabývá výrobou a opravami vojenské techniky.

Převzato z: www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Prezident-Milos-Zeman-zahaji-navstevu-Moravskoslezskeho-kraje-400270

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode