Michal Hašek podepsal za Jižní Moravu zakládací listinu ke vzniku Spolku

08.10.2015 17:29

 Michal Hašek podepsal ve čtvrtek 8. října 2015 Zakládací smlouvu o založení Spolku. A to společně s primátorem města Brna Petrem Vokřálem a ředitelkou Centrály cestovního ruchu Jižní Morava Zuzanou Vojtovou.

„Chci poděkovat panu primátorovi Vokřálovi a jeho prostřednictvím statutárnímu městu Brnu, chci poděkovat paní ředitelce Vojtové a jejím prostřednictvím Centrále cestovního ruchu – Jižní Morava. A zejména chci poděkovat dnes zde nepřítomné ministryni školství Kateřině Valachové, protože jsem přesvědčen, že právě ona se v určité etapě stala obrovským motorem a pro nás všechny také impulsem k tomu, že ta jednání dopadla úspěšně a že jsme dnes mohli podepsat zakládací dokumenty spolku," uvedl hejtman.

"Věřím, že za účasti paní ministryně příští týden budeme společně jednat s představiteli společnosti Dorna už o těch praktických věcech, které s brněnskou Velkou cenou souvisejí. A stejně jako pan primátor i já si přeji v příštích letech co nejvíce spokojených domácích i zahraničních návštěvníků motocyklové Velké ceny,“ sdělil  Michal Hašek

Zdroj: https://www.parlamentnilisty.cz/

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode