Cestó z hospodê to chtěl chlapik vzit zkratkó přes balkón. Nakonec to ale trochô poplantal!

23.06.2018 22:19

  Od přerovskéch polêcajtu – Cestê osôdô bévaji nevêzpytatelny. O tym se přesvědčêl dvaatřêcetileté návštěvnik restauračkê, keré se brzo ráno vracel dom. Umysl měl dobré, ale realizaca trochô neklapla.

 Je jasny, že každé slôšné člověk chodi dom za světla. A tož možná teho dbal aji chlapik z Přerova, keré vêdržel v hospodě až do ranniho rozbřeskô, abê nebêl za pobôdô. O pul šesté ráno si otevřel přes vetilačkô dveřê balkónovy dveřê a vlezl do děckyho pokojika. Vedle spala majitelka bytô, a gdêž ôslêšela nejaké šramot, šla se mrknót, co se tam dije.

Pochopitelně, gdêž ôdviděla cêzicho chlapa ô ni doma, tož se optala, co že tam dělá. Řikal, že si spletl dveřê a odešil. Ale to ôž dveřma. Majitelka to pochopitelně nenechala jenom tak. Zavolala polêcajtê, ti dotyčnyho vêstopovalê a předvedlê pani k identifikacê. Nezvané host svoje počináni vêsvětlêl tém, že si byt spletl pro to, že měl dosť nakópeny a misto dom se vêdal do bytô, gde negdê před letama béval. A nejak mô nedošlo, že to ôž nejaké čas néni pravda.

Pochopitelně jeho přichod do bévalyho bydlišťa se neobešil bez následku. Roztrhl siť proti hmyzô a polámal klôčkô na balkónovéch dveřách, oboji bratrô za 2 000 kaček. Fčêl bôde mět eště oplitačkê skrz porôšováni domovni svobodê.
zdroj:www.furtovnik.cz 

 

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode