Blahopřání panu akademikovi

18.01.2018 15:20

 

Rád bych Vám popřál ke krásnému druhému místu v prezidentských volbách a pevně věřím, že je obhájíte i v druhém kole.

Dokázal jste vpravdě nemožné až zázračné, to musíte mít dozajista „Z pekla štěsí“ a kamarádit se s „rohatým...“, protože jste jako ppolitický amatér se svým „amébovitým“ vystupováním smetl charismatického literárním talentem přetékajícího Horáčka, odborně způsobilého politicky schopného diplomata Fišera, všeho schopného osmilháře expremiéra Topolánka, který Vám obratem vyjádřil podporu, čímž dokázal, že jeho „nevítač“, „nekývač“ byly prázdné floskule. Takže zatím máte jeho podporu, i když politický divák doufá v zajímavější scénář totiž, že z Vás udělá trhací kalendář jak se zmínil.

Dále jsem za sebou nechal dalšího nudistu, tentokrát mnohem mladšího a sympatičtějšího vzhledu. Dále se úplně propadli tři zkušení ostřílení manažeři z průmyslu a popkultury Kulhánek, Hynek, Hanig, kteří rovněž mají daleko lepší předpoklady pro zdárné vykonávání věd než člověk z Akademie věd.

Zajímalo by mě proč, oni chtějí abyste nahradil toho současného, kdo „oni“, příliš ambiciózní manželka? Lid našich v stát spojených zemí těžko, když Vás dosud nezná.??

Víte tehdy před 5 lety se ve střední Evropě stal zázrak a „Ten, co dělá zázraky“ „je stejný včera, dnes a navěky“, čemuž rozumím tak, že „nepřepřahá koně v půli brodu“. (Věřím, že mi odezírá tuto modlitbu z úst a pera…)

Takže Vám přeji obhájit krásné druhé místo, poté co Váš protivník dorazí jako předposlední. A hlavně Vám přeji klid, v Hospodina věřit zatím nemusíte, Vaše víra ve všemocného Pána Světa usazeného v Kremlu řídícího vše, jako kdysi ve středověku činíval papež, dokáže zatím zdůvodnit mnohé.

 

 

Mor.Dis.

 

 

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode