Andrej není ňouma.

10.04.2018 13:39

  Tak nám „Korek“ zase vyplaval, někdejší „vládní promile“ přišlo s dalším svým moudrem. „Babiš je ňouma a na složení vlády nemá..“

Musím panu Kalouskovi oponovat, Babiš je spíše všehoschopný než neschopný, což píšu jako jeho nevolič a nefanda.

Ale od člověka, který historicky zaťal dluhovou sekyru tohoto státu nejhlouběji v jeho historii, se to dobře poslouchá. Mám v živé paměti jeho vládu Společnosti tupých škrtů řádící primárně ma ministerstvech financí, zdravotnictví a práce a sociálních věcí. Ano tehdy jsme na financích potřebovali dobrého ekonoma, zbyl špatný účetní Mirek a dobový vtip o tom,“že účetní Fantoci by to zvládl líp“.

Ještě jednou k vládní aritmetice, s SPD nebo Piráty by měl o ANO 50%, s ODS přes 50%. Kdokoliv jiný, toužící složit vládu bez ANO,SPD a komunistů, či proti nim, na to mít prostě nebude. I kdyby se kalouskův demagogický, protože uzurpovat si výraz demokkratický pro svoji část sněmovny je demagogií , ani s pomoci demokratické, mají to v názvu, ČSSD nemůže nikomu podařit.

Očekávám další vývoj a vyjádření relevatních hráčů, nikoli TOPáků, co si budou další dva roky léčit uši, co si odřeli při vstupu do sněmovny, aby zde předvedli své, věřme, poslední extempore.

 

Mor.Dis.

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode